Individuele Begeleiding

Individuele Begeleiding

Naast het geven van trainingen biedt Willem van den Eijnden via WEBegeleiding ook individuele begeleiding aan jeugd en jongvolwassenen.

Willem is al enkele jaren werkzaam in de zorg- en welzijnssector. Hij heeft de opleidingen Sociaal Cultureel Werk aan het Summa College en Social Work op Avans Hogeschool gevolgd. Met deze basis werkt hij sinds 2020 als sportbegeleider op een dagbesteding voor moeilijk opvoedbare jongeren. Daarnaast heeft hij de opleidingen Bokstherapie en Boksend Opvoeden gevolgd. Willem heeft een sportieve aanpak ontwikkeld die hij nu ook gericht inzet op individuele begeleiding.

Wat doen we tijdens individuele begeleiding?

Bij individuele begeleiding is bewegen de basis. Door te bewegen werken we lichaamsgericht en ervaar je zelf waar je tegen aan loopt. Samen ontdekken we wat er speelt of wat je nodig hebt. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. Mogelijkheden zijn: zelfvertrouwen versterken, emoties reguleren , weerbaarder worden, innerlijke rust vinden of spanningen los laten. We gaan aan de slag op een manier die bij jou past.

Voor begeleidingsmomenten kunnen we gebruik maken van de locatie van Hit & Grow of we spreken ergens anders af. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op via:

E-mail: info@hitandgrow.nl

Telefoon: 06-29823901

Hit & Grow

Hit & Grow is de plek waar de ware kracht van boksen tot leven komt. Onze bokslessen inspireren om je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Contact

Otterweg 29a
5741 BC Beek en Donk
Copyright © 2023-2024 Hit & Grow