Boksend Opvoeden

Boksend opvoeden

Hit & Grow geeft weerbaarheidstrainingen met de methodiek Boksend Opvoeden. Dit traject bestaat uit een serie van lessen met boks-geïnspireerde werkvormen waarbij spelenderwijs gewerkt wordt aan sociaal-emotionele doelen. Plezier staat voorop, want plezier hebben is een voorwaarde om te kunnen leren!

Het traject is erop gericht deelnemers te helpen om weerbaarder te worden, inzicht te krijgen in het eigen gedrag en dat van anderen en hoe ze dit positief kunnen beïnvloeden. Met professionele begeleiding, een veilige omgeving, heldere regels en sterke pedagogische kaders geeft het Boksend Opvoeden traject vorm aan boksen als mentale, fysieke en emotionele weerbaarheidsmethodiek. Het maakt je niet alleen emotioneel weerbaarder maar ook nog eens fysiek sterker. Je merkt door het bewegen wat emotie met je lichaam doet én je merkt hoe sterk je lichamelijk eigenlijk bent. Juist met opgroeiende kinderen die onzeker zijn over het veranderende lichaam kan dit een mooie stap zijn naar meer zelfverzekerdheid. En precies dat is de filosofie achter Boksend Opvoeden. Binnen de opgestelde opdrachten en kaders leren de kinderen zichzelf kennen en vinden ze hun eigen kracht.

Deelname aan dit traject draagt bij aan het ontwikkelen van:

  • Zelfbeheersing

  • Zelfvertrouwen 

  • Het herkennen van emoties bij jezelf en de ander

  • Een betere focus

  • Samenwerking

  • Een sterk fysiek welzijn

Mogelijkheden

De weerbaarheidstrainingen zijn op verschillende manieren inzetbaar. Om het traject succesvol te maken brengen wij de trainingen in overeenstemming met de behoeftes van de deelnemers. Daarom gaan wij graag eerst in overleg.

Voor scholen

Wij werken graag samen met scholen om klassikale weerbaarheidstrainingen aan te bieden! Een traject bestaat uit 5 lessen waarbij de groep werkt aan het versterken van de weerbaarheid en sociaal-emotionele vaardigheden. Wij bieden een gratis pilot aan om kennis te maken met de methodiek Boksend Opvoeden. Neem contact op om een afspraak in te plannen!

De materialen en benodigdheden worden door ons verzorgd. Het is mogelijk de trainingen bij ons op locatie te volgen of op jullie eigen school/gymzaal. Bij een klassikale weerbaarheidstraining zijn twee gecertificeerde Boksend Opvoeden trainers aanwezig: Daan van Oss en Willem van den Eijnden.

Voorafgaand gaan wij graag in overleg. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden neem contact op via: info@hitandgrow.nl

 

 

Individueel

Bij een individueel traject werken we vanuit de specifieke behoefte van uw kind. We stellen samen leerdoelen op en werken op zijn of haar tempo. Voorafgaand aan het traject vindt er een intakegesprek plaats. Hulpvraag en leerdoelen worden bij het intakegesprek bepaald. Het traject bestaat uit minimaal 5 lessen. Na afloop van het traject wordt er geëvalueerd en ontvangt uw kind een deelname certificaat.

Kosten: €449,-

Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op via: info@hitandgrow.nl

 

 

Schooltrainingen gesubsidieerd

Hit & Grow werkt samen met LEVgroep Laarbeek en heeft subsidie van de Provincie Noord-Brabant ontvangen voor het aanbieden van weerbaarheidstrainingen voor de basisscholen in de Gemeente Laarbeek.

Dankzij de financiële bijdrage van de Provincie kunnen we klassikaal weerbaarheidstrainingen aanbieden tegen een gereduceerd tarief! Dit lagere tarief is beschikbaar tot maart 2025.

Een traject bestaat uit 5 lessen waarbij de groep werkt aan het versterken van de weerbaarheid en sociaal-emotionele vaardigheden. En het mooiste is; deelnemers krijgen na afloop een certificaat én de mogelijkheid om een maand lang gratis te trainen bij Boksschool Hit & Grow.

De materialen en benodigdheden worden door ons verzorgd. Het is mogelijk de trainingen bij ons op locatie te volgen of een eigen school/gymzaal. Bij een klassikale weerbaarheidstraining zijn twee gecertificeerde Boksend Opvoeden trainers aanwezig: Daan van Oss en Willem van den Eijnden.

Voorafgaand gaan wij graag in overleg. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden neem contact op via: info@hitandgrow.nl

 

Hit & Grow

Hit & Grow is de plek waar de ware kracht van boksen tot leven komt. Onze bokslessen inspireren om je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Contact

Otterweg 29a
5741 BC Beek en Donk
Copyright © 2023-2024 Hit & Grow