Personal Training

Personal training

Niets sluit beter aan op jouw wensen en behoeftes dan een personal training. Wil je techniek verbeteren, fit worden of stress verminderen? Bij een personal training wordt maatwerk geleverd en gaan we samen aan de slag.

Wat zijn de voordelen van een personal trainer?

  1. Persoonlijke aandacht: De trainer zal zich volledig op je richten tijdens de training. Je ontvangt individuele aandacht en kunt trainen op een temp dat bij jou past. Door met een personal trainer aan de slag te gaan ervaar je rust om je te ontwikkelen en is er ruimte om vragen te stellen. De trainer zal je vooruitgang nauwlettend volgen en je voortdurend uit dagen om je grenzen te verleggen.

  2. Technische perfectie: Boksen vereist nauwkeurige techniek en vaardigheid. Tijdens personal training is er meer aandacht voor het verfijnen van je techniek en zullen eventuele zwakke punten snel worden herkend.

  3. Doelgerichte training: Wat je doel ook is, bij personal training staat jouw ontwikkeling centraal. Of je nu technisch wilt leren boksen of boksen wilt gebruiken om af te vallen, de personal trainer sluit aan op jouw wensen en behoeftes. Door een trainingsplan te volgen dat is afgestemd op jouw behoeftes en ambities zul je snel resultaat behalen.

  4. Flexibiliteit en gemak: Personal training biedt flexibiliteit en gemak in jouw drukke schema. We plannen de trainingssessies op tijden die voor jou het beste werken en zorgen ervoor dat elke sessie efficiënt en effectief is. Je hoeft je geen zorgen te maken over het aanpassen aan groepslessen of andere mensen, want de focus ligt volledig op jou en jouw vooruitgang.

  5. Verantwoording en motivatie: Een personal trainer houd je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en helpt je gemotiveerd te blijven om je doelen te behalen.

 

Heb je interesse?

Plan dan snel een eerste proefles in voor een gereduceerd tarief van €40,-. Lijkt het jou leuk om samen met een vriend of vriendin te trainen? Dat is ook mogelijk! Wij bieden ook duo-trainingen en small-group trainingen aan. Om snel resultaat te boeken spreken we een vaste trainingsmoment af. 

Mogelijkheden:

5 weken traject                €250,-

10 weken traject              €500,-

15 weken traject              €700,-

 

Voor meer informatie over prijzen neem contact op via info@hitandgrow.nl of stuur een berichtje naar 06-29823901.

 

Hit & Grow

Hit & Grow is de plek waar de ware kracht van boksen tot leven komt. Onze bokslessen inspireren om je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Contact

Otterweg 29a
5741 BC Beek en Donk
Copyright © 2023-2024 Hit & Grow